Je kunt je Swyp-account op elk moment zelf verwijderen. Dat werkt zo:
Daarna worden je profiel, tegoed, opgeslagen producten en gevolgde bedrijven verwijderd. Bij een bedrijfsaccount verdwijnen ook je producten, campagnes, advertenties, video's en beloningen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Kom je er niet uit, of heb je geen toegang meer tot je account? Mail ons via lucas@swyp.it vanaf het e-mailadres van je account, dan verwijderen wij het voor je.